Jobbmuligheter hos Koba Christensen begravelsesbyrå

Vi er alltid interessert i å komme i kontakt med de som har akkurat de rette egenskapene og den rette holdningen for å kunne bidra til å utføre den viktige oppgaven vi  har på best mulig måte. Her er en kort forklaring på de stillingene vi alltid er positive til å finne gode medarbeidere til.

Gravferdskonsulent

Som gravferdskonsulent forventer vi at du er lyttende, imøtekommende og oppofrende overfor dine medmennesker. Du må utstråle ro og trygghet samtidig som du kan jobbe under press, både alene og i team. Du må være ryddig, alltid ha oversikten og være flink til å uttrykke deg både muntlig og skriftlig. Å kunne engelsk er obligatorisk, andre språk en fordel. God fysikk og førerkort er helt nødvendig. Du må ha god kjennskap til data som arbeidsverktøy og selvfølgelig ha plettfri vandel.

 

Hvis det er deg vi har beskrevet over, eller det likner på deg, så send oss gjerne en søknad på personal@koba.no

Ekstrahjelp

I perioder med mye å gjøre, ofte i forbindelse med ferieavvikling, har vi til tider behov for ekstrahjelper. Hvis dette kan passe for deg og høres spennende ut hører vi gjerne fra deg.

 

Send oss gjerne en søknad på personal@koba.no

Vaktbemanning

I forbindelse med vår døgnbemannede vaktordning har vi til tider behov for assistenter på vår vaktordning. Alle oppgaver vil alltid gjøres i fellesskap med en av våre erfarne gravferdskonsulenter. Arbeidstiden vil normalt være utenom ordinær arbeidstid og på helg.

 

Hvis dette er noe som kan passe for deg så send oss gjerne en søknad på personal@koba.no

Adresse: Dreggsallmenningen 36, 5003 Bergen

Telefon: 55 30 08 00

Epost: post@koba.no

Medlem av:

Copyright 2018 Koba Christensen AS | Alle rettigheter reservert